Järjestäytymiskokous

Hyllykallio-seuran hallitus kokoontui tänään Hyllybaarissa, järjestäytyi ja suunnitteli tulevaa. Puheenjohtajana jatkaa Mari Kela ja varapuheenjohtajana Marja Tyynismaa. Sihteerin ja rahastonhoitajan virkoja hoitaa Anita Jokilehto. Lisäksi hallituksessa vaikuttavat Marko Lammentausta, Noora Pelkonen, Sirkka Hiltunen, Jani Kela, Niina Mäenpää sekä Miikka Laukkala.

Suunniteltiin tulevia kuluvan vuoden tapahtumia ja yhteistyötä muiden paikallisten yhdistysten kanssa. Koulujen päättäjäispäivälle on jälleen tulossa tapahtumaa ja jo perinteeksi muodostuneet pihakirppikset järjestetään 14.6.2014. Tarkemmin ideoista ja tapahtumista lähempänä ajankohtaa.
Ideoita on vaikka muille jakaa, ja olisikin mukavaa saada mukaan paljon innokkaita ihmisiä. Liity jäseneksi ja tulee kanssamme ideoimaan ja touhuamaan asuinympäristömme hyväksi!

20140414-224724.jpg